Reacties

 1. Ilona Janssen zegt

  Moet de tekst bij Uitbreidingen aan de voorzijde van een hoofdgebouw niet zijn:
  Het bebouwingsgebied wordt aan de hand van de volgende formule berekend: de oppervlakte van het achtererfgebied + de oppervlakte van de UITBOUW – de oppervlakte van de originele woning.
  Anders wordt het bebouwingsgebied wel erg groot. We hebben een buurman die 4m2 aan de voorzijde heeft uitgebouwd. Achtererfgebied is 465m2 en oorspronkelijk hoofdgebouw is 148,5 m2. Dan zou met de aangepaste tekst het bebouwingsgebied 320,5m2 zijn. En maximaal aan bijgebouwen in achtererfgebied is 92,05m2- 4m2= 88,05 m2. Klopt mijn redenatie?
  Alvast bedankt.

  • Jurable zegt

   Geachte mevrouw Janssen,

   Wij hebben in deze video aan de hand van een voorbeeld uitgelegd hoe het bebouwingsgebied kan worden berekend. Mogelijk kunt u door deze stappen te doorlopen, uw vraag beantwoorden.

   Mocht u na het kijken van de video nog steeds vragen hebben over het bebouwingsgebied, dan beantwoorden wij die vragen graag in een realisatieadvies. Hiervoor kunt u op deze pagina een vrijblijvende offerte aanvragen.

   Met vriendelijke groet,

   Maurice Bontenbal
   Wij hebben uw vraag beantwoord op basis van beperkte informatie, zodat wij niet alle omstandigheden hebben kunnen meewegen bij ons antwoord.
   Wij kunnen er dan ook niet voor instaan dat het antwoord in uw situatie volledig en correct is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *