Reacties

  1. Joost zegt

    Als de kruimelregeling van toepassing is, is het eerst indienen van een principeverzoek dan niet nadelig voor de behandelingstermijn? In het verleden was een gemeente bij een principeverzoek volgens mij niet gehouden aan een maximale termijn.

    Vriendelijke groet, Joost Evers.

  2. Bernard Cremer zegt

    Als ik het goed begrijp, moet er eerst een wijziging van b.v. Agrarische bestemming naar Bouwvlak door de Gemeente plaatsvinden.
    Dit zou dan via een Formulier Principeverzoek dienen te gebeuren. Bij positieve reactie zou dit betekenen , dat er in principe , na toestemming voor bouw, gebouwd mag worden. Daarmede heeft dan na dit positieve besluit, de agrarische grond de nieuwe bestemming Bouwgrond gekregen en kan dan als zodanig worden verkocht ? ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *