Reacties

 1. R Schoenmaker zegt

  Goedemorgen
  Heb kantoorpand verbouwd tot woning, is bestemming WONEN.Gemeente Staphorst Burgemmester vd Walstraat 9
  7951AK Zei dat ik het kon ver huren als woning. Maar nu zijn er regeld=ls dat er geen personen mogen wonen alleen wij zelf wel. Nu is mijn vraag , valt dit onder kruimelregeling

  • BestemmingsPlanBezwaar.nl zegt

   Geachte heer/mevrouw Schoenmaker,
    
   Het verbouwen van een kantoorpand naar een woning valt mogelijk onder de kruimelregeling. Om te bepalen of dit in dezen ook het geval is, hebben wij iets meer informatie nodig. U kunt hiervoor een haalbaarheidstoets op onze website aanvragen: https://www.jurable.nl/adviespakket/realisatieadvies/.

   Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

   Met vriendelijke groet,

   Tessa Sintemaartensdijk
   Wij hebben uw vraag beantwoord op basis van beperkte informatie, zodat wij niet alle omstandigheden hebben kunnen meewegen bij ons antwoord.
   Wij kunnen er dan ook niet voor instaan dat het antwoord in uw situatie volledig en correct is.

 2. J. K. van Diermen zegt

  Wij hebben een groot pand. Voormalige buurtsuper. Nu wonen wij boven en is de bestemming winkel er in 2012 afgehaald. Wij hebben het toen verbouwd, zodat het bewoond kan worden. Het is een geheel zelfstandige woning met eigen tuin en opgang.We willen het nu officieel splitsen in 2 woningen, maar volgens de gemeente moeten we dan 4 parkeerplaatsen hebben op eigen terrein. Dat snap ik niet want we hadden toch parkeerplaats bij ons pand, volgens mij moeten er dan 2 bij. Er komt 1 huis bij. Dat parkeren kan op eigen terrein. Maar volgens de gemeente mag dat ook weer niet omdat de buren dan last hebben van het feit dat je met je auto naar achter rijdt. Terwijl aan de andere kant van ons huis de buren altijd naar achteren rijden. Ik snap er niks meer van. Het vervelende is dat de verkoop van ons huis zo niet doorgaat. Kan dit onder kruimelwet vallen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.