Reacties

 1. gosia zegt

  Ik heb 2007 gekocht woning van gemeente via makelar .Voor 400 maar toen ik wil verkocht bleek dat zijn half huis zonder vergunning .dus mag niet in de verkop .Maar vie is verantwordelijk wij hebben toch gekocht via gemente dus di moet vorbeeld zijn .

  • BestemmingsPlanBezwaar.nl zegt

   Beste,

   Uit uw vraag kan ik niet duidelijk opmaken waar u precies ons advies over wilt. Indien u wilt dat wij u bijstaan in een geschil met de gemeente, kunt u op onze website een haalbaarheidstoets aanvragen. Wij zullen dan telefonisch contact met u opnemen om de situatie te verduidelijken. Vervolgens zullen wij een advies uitbrengen over uw mogelijkheden. Indien u hier interesse in heeft kunt u voor meer informatie terecht op onze website: https://www.jurable.nl/adviespakket/realisatieadvies/.

   Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

   Met vriendelijke groet,

   Maurice Bontenbal
   Wij hebben uw vraag beantwoord op basis van beperkte informatie, zodat wij niet alle omstandigheden hebben kunnen meewegen bij ons antwoord.
   Wij kunnen er dan ook niet voor instaan dat het antwoord in uw situatie volledig en correct is.

 2. Astrid zegt

  Kan de bouwer (tuinman) van een schuur verantwoordelijken gesteld worden voor het bouwen zonder vergunning ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.